Over

Energie-technologie.nl is een onafhankelijk initiatief, dat informatie geeft over duurzame energie-technologische innovaties, duurzame producten, energie besparen en de werking van duurzame energiebronnen en duurzame technologieën.
Doel

Energie-technologie.nl heeft als doel mensen te informeren over nieuwe energie-technologische ontwikkelingen, en te stimuleren tot het nadenken over en het gebruiken van duurzame producten. Het wil de kennis van de bezoekers over duurzame energiebronnen en -technieken op een leuke manier vergroten, aan de hand van berichtgeving over interessante en verassende duurzame innovaties.
Doelgroep

Energie-technologie.nl richt zich op mensen geïnteresseerd in informatie over nieuwe duurzame technologieën, innovaties en producten. Daarnaast richt de website zich op mensen die meer informatie zoeken over milieubewust handelen of het besparen op energiegerelateerde kosten.
Adverteren

Wilt u adverteren op Energie-technologie.nl, neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat wij u van meer informatie kunnen voorzien.